Guide til en skyllefri fælg vask
Shift Waterless Wash er fantastisk til en sikker rengøring af din bils karosseri, glas og trim uden spand og svamp, men hvad med den mest beskidte del af alt - dine hjul?
Det kan SHIFT deres skyllefri bilvask også gøre!


Hjul skal kunne tåle hårdere forurenende stoffer end nogen anden del af et køretøjs ydre.

Dette inkluderer skadelige stoffer så som vejsalt og varmt bremsestøv som, hvis man lader det opbygges, hurtigt vil æde sig ind i hjulets finish.
Til sidst vil dette arbejde sig igennem den beskyttende lak- eller pulverlakeringslag og tære på det egentlige metal, der udgør fælgen, hvilket ikke kun forårsager grimme pletter, men i nogle tilfælde total skader fælgen.

For at forhindre at dette sker, skal alufælge rengøres regelmæssigt, ideelt når de kun er lettere snavsede med snavs og bremsestøv ... og det er her SHIFT Waterless Wash kommer på banen.

Rengøring af dine fælge kunne ikke være enklere. Det kræver dog en lidt anden proces end resten af bilen - her handler det hele om tiden det får lov at arbejde på fælgen.

At lade deres produkt trænge ind i de forurenende stoffer på overfladen, er kodeordet.
Her kan det opbløde de mest skadelige partikler og fjerne dem, ved at snavset blive emulgeret ind i væsken, og løftet oven på den specielle polymerlag for sikkert, at kunne tørres snavset væk, helt uden at ridse.

Faktisk er Shift Waterless Wash's anti-ridsende egenskaber så effektive, at det er sikkert at bruge på enhver fælgfinish, herunder specialpolerede eller anodiserede fælge, samt mere almindelige malede eller pulverlakerede finish.
Du får selvfølgelig med SHIFT Waterless Wash også en Quartz-baseret coating påført, der hjælper med at stoppe yderligere forureninger i at binde sig til bilens fælge, hvilket gør fremtidige rengøring lettere end nogensinde.

Shift Waterless Wash er ideel, hver gang du vasker din bil og til periodisk vedligeholdelse af et let snavset køretøj, men måske bedst af alt, den er let at bruge.
Sådan kan du skifte til SHIFT og rengøre dine fælge på en skyllefri måde ...


Skyllefri fælgrengøring gjort enkelt:

Sørg for, at hjul og bremser er afkølede inden rengøring. Lad altid fælgrensningsfasen blive den sidste del for, at forhindre overførsel af snavs til andre dele af køretøjet.

Håndtere en fælg ad gangen, fra start til slut. Mæt først hele fælgen og siderne på dækket med Shift Waterless Wash. Sørg for, at sprøjte rigeligt i tromlen og alle fordybninger.Vent 4-5 minutter for at den skyllefri opløsning kan få tid til at virke og nedbryde, samt indkapsle snavset og bremsestøvet.


Fold din mikrofiber i halv, derefter i halvdelen igen og til sidst endnu en gang.

Dette skulle give dig en passende størrelse, ren klude til at arbejde med, hver gang den foldes igen.
SHIFT anbefaler kun at bruge en dedikerede Shift mikrofiber klud til fælgrengøring og aftørring.

Sprøjt igen bilens fælg med lidt mere Shift Waterless Wash, mens du arbejder, lad ikke produktet tørre ind på overfladen.Aftør i en retning og arbejd dig rundt om fælgens kant og tromle, inden du slutter af med fronten.
Undgå at bruge små cirkulære bevægelser, og kontroller jævnligt din mikrofiber, og fold den om til en ren side, hver gang det er nødvendigt.Til sidst er det dæksiderne, arbejd hele vejen rundt på ydersiden af dækket for, at fjerne snavset.Ved hjælp af en separat mikrofiberklud fjernes overskydende rester og aftør dækket til en dyb glans.

For maksimal effekt skal du bruge SHIFT Tire Dressing for at give et vådt, blankt look til dæksiderne - spray blot over dæksiderne og lad det tørre.
Kommer der overspray på fælgene aftør med det samme.