Hvad er en skyllefri bilvask
Lad den skyllefri revolution begynde!

SHIFT forstår, at rengøring uden vand ikke er for alle og enhver, du har sikkert selv nogle spørgsmål og tvivl om det.
Hey, sådan havde de det også, de var også skeptiske, første gang de stødte på denne radikale løsning. Men de er nu konvertitter. Den skyllefri revolution er begyndt!


Brug af skyllefri bilvask har altid haft sine begrænsninger, men det er yderst nyttigt for en sikker rengøring af et køretøjer med let til moderat vejsnavs på ydersiden.
For de mest grimme lak overflader med indgroede forurenende stoffer, her er den eneste vej til en sikker fjernelse af ekstrem snavs og fuldstændig rengøring af dit køretøj den mere traditionelle spand og vandslangemetode.
Men hvis du kan danne de nye vaner, der er nødvendige for at rengøre og vedligeholde din bil regelmæssigt uden vand, så kan du ændre den måde, du rengøre din bil til det bedre, for evigt.Skyllefri bilvask er en miljøvenlig, alternativ metode til rengøring af din bil uden den konventionelle spand, svamp, slange eller højtryksrenser.
Med andre ord - uden vand overhovedet.Ved at bruge avancerede, ikke -skummende, glatte løsninger, der er i stand til at indkapsle snavs, kan du blot sprøjte dit skyllefri rengøringsmiddel på overfladen og tørre snavs væk - det er så enkelt!

ÅH NEJ, MEN VENT, VIL DET IKKE RIDSE?!

SHIFT hører fuldstændigt hvad du siger, og da de udviklede produkterne og metoderne til, at få dette til at fungere, gennemgik de nøjagtig den samme tankeproces.
Det var ikke let at overvinde og stol på dem, når de siger, at de prøvede og testede alt tilgængeligt på markedet og fandt mange ulemper og faldgruber undervejs.
De trak det hele fra hinanden, og så skabte de Shift Waterless Wash.

Selvfølgelig er dette den del, hvor de kunne fortælle dig, hvorfor deres er så meget bedre ... "bla, bla, bla" vil du sige, og med rette.

Men de tog virkelig det bedste af hvert og kombinerede det med det, de ønskede mest fra et produkt
- Nemlig en formel, der kan nedbryde let til moderat snavs samt vejsnavs og løfte det over på et glat polymerlag for, at muliggøre en sikker fjernelse og frigivelse af snavset.Naturligvis havde de brug for at bringe noget ekstra til festen udover et produkt, der dog kun kan rengøre.
Derfor udviklede de en særlig Quartz baseret coating, der også gjorde det muligt for dem at tilføre keramisk beskyttelse.
Det betyder, at Shift Waterless Wash ikke kun renser din bil sikkert og effektivt uden at ridse. Men det efterlader også et beskyttende, glaslignende lag, der forhindrer snavs og fugt i at klæbe sig til overfladen.
Du kan faktisk se vandet perle eller simpelthen løbe af væk fra overfladen!
Det gør også bilen langt lettere at rengøre næste gang.Her hvor det bliver endnu bedre. Du kan bruge Shift Waterless Wash på alle udvendige overflader.
Det er et lækkert godt produkt til næsten alle lejligheder, lige fra lak og vinyl indpakkede biler, til glas, gummi, plastik og endda hjul… ja, de sagde det, du kan endda rengøre dine alufælge uden brug af vand!Deltag i revolutionen - Fortag skiftet til SHIFT - Og vask uden vand, når du kan.