Hvornår bruger man en skyllefri bilvask?
Der er ingen tvivl om det, Shift Waterless Wash er for alle, uanset hvad du kører.


SHIFT siger ikke, at bilvask på den skyllefri måde, er den bedst egnet til enhver lejlighed. For den hurtige, enkle og lette proces er ikke designet til de mest ekstreme snavsede køretøjer.


Hvis du for eksempel elsker at tage din high-end SUV lidt off-roading eller på en grøn skovtur en weekend, langt ude på landet, så skal du muligvis bruge din højtryksrenser til de store rengørings opgaver.
Men det betyder ikke, at du ikke kan udnytte deres miljøvenlige alternativ til de mere daglige opgaver.
Desuden, hvorfor vente, indtil du SKAL vaske bilen for at holde den super skinnende og bland? Især når rengøring uden vand er så hurtig og let.


På let til medium daglig snavs er intet hurtigere eller mere effektivt end en skyllefri bilvask,
og det er helt sikkert på alle overflader, med deres videnskabeligt udviklet, ridsefri løsning, der er ideel til regelmæssigt at vedligeholde dit køretøj udvendigt,
eller til midlertidig vedligeholdelse ind i mellem de traditionelle bilvaske.


Det er det gode ved Shift Waterless Wash - du kan skræddersy brugen til din personlige rutine.
- Og lad os ikke glemme, at hver applikation også påfører en hydrofob keramisk coating/beskyttelse, der er designet til at forhindre snavs i at klæbe sig til overfladen.
Dette bevirker, at den næste rengøringsrunde bliver endnu lettere, uanset om du bruger mere Shift Waterless Wash eller en svamp og en spand fuld af sæbevand.

Bor du i en lejlighed? Parkerer du på vejen hver dag? Har du et problem med at få adgang til strøm og vand, hvor du efterlader din bil?
Måske har du en indendørs parkeringsplads uden afløb, hvor brug af en spand eller slange simpelthen ikke er en mulighed.
Så er Shift Waterless Wash virkelig et vigtigt værktøj for dig.
Det er perfekt til brug indendørs eller udendørs, og alt uden det bilvaske rod man ofte har, derfor er der ingen oprydning bagefter.
De regelmæssige besøg på den lokale bilvask kan være fortid.Måske vil du gerne have fjerne garagestøvet fra din stolthed og glæde. Eller måske er der lidt snavs weekendens biltur.
Shift Waterless Wash er også perfekt til de mest dedikerede bilentusiaster for, en hurtig rengøring, er det virkelig svaret på et væld af problemer.


Hovedpunktet er dog, at Shift Waterless Wash ikke bare er et fantastisk alternativ til en traditionelle rengøringsmetoder, men det kan også gå hånd i hånd med dem.
Uanset om du kun er til lejlighedsvis brug eller helt fuld ud skyllefri løsning, så vil du ikke fortryde, at du foretog skiftet til SHIFT.