Om Bilvoks

Bilvoks - Din Bilpleje Specialist

Bilvoks.dk - Din Bilpleje SpecialistMit navn er Chris, jeg er ejer af Bilvoks. Jeg er oprindelig fra England, og over årene har jeg ejet mange forskellige biler og motorcykler, mit mål er og har altid været, at de skulle se knald godt ud. En bil der er ren udvendig og indvendig, køre bare så meget bedre.

Bilpleje har altid været i mit blod, og da jeg kom til Danmark i 2007, var gode kvalitets produkter indenfor bilpleje en mangelvare, derfor startede jeg Bilvoks i 2011.

I dag har Bilvoks en Webshop, en fysisk butik, et Detailing Center, hvor vi kan polerer din bil, samt påføre en Keramisk Coating. Vi giver også kurser indenfor bilpleje - For hos Bilvoks handler det kun om bilpleje!

Bilvoks står for kvalitet, og vi kender vores produkter, ved selv at arbejde med dem. Det er her vi skiller os ud af mængden, vores mange års erfaring på markedet, test af produkter m.m. Vi ved hvad vi taler om.
Det lagt sammen gør, at når du som kunde henvender dig, så kan vi guide dig igennem bilpleje junglen, så du kommer hjem med de rigtige produkter til dig og din bil. Derfor bliver Bilvoks anbefalet af rigtig mange.

Over årene har vi, som de første, bragt mange nye produkter til det Danske markedet, og det vil vi fortsætte med. Vi er og ser os stadig som en trendsætter indenfor det Danske bilpleje marked. 

Senest er Bilvoks blevet den Dansk importør af IGL Coatings produkter, med nogle af de bedste keramisk coatings i verdenen.

Derfor er vi både IGL Coatings Denmark, Bilvoks Detailing Center og Bilvoks.

Hos Bilvoks kan du stadig få den gode kundeservice, det er faktisk lidt af en ære, at give en god kundeservice.
Hos os får du ikke en salgstale - Nej du får de ærlige svar, og den rette hjælp til dig og din bil.

I butikken kan man se udvalget, få råd og vejledning, samt en god forklaring på, hvordan produkterne virker og skal bruges – Ganske gratis.

Vi er parate til, at hjælpe dig og din bil. Bilvoks er her for alle – Også dig!

Uanset om du har erfaring eller ej, skal vi huske på, at vi alle er startet et sted, så hvorfor ikke starte din handel med bilpleje hos Bilvoks.

Vi glæder os til, at se jer i Butikken og webshoppen.

 

Chris Wilcox