Veteranbiler og Klassiske biler

Bilvoks er din bilpleje specialist og har været i branchen i mere end 30 år - Bilpleje er vores passion.

Hos Bilvoks finder du kun kvalitets produkter - Det er et ganske bevidst valg.

Bilvoks har det hele under et tag - vi har haft en webshop siden 2011, samt en fysisk butik siden 2019, hvor vi kun forhandler bilplejeprodukter.

Efter at have lyttet til vores kunder igennem årene, kom vi frem med et nyt koncept i Danmark - En DIY bilpleje hal, et koncept andre nu har taget til sig.
Nu behøver du ikke stå i regn eller vind for at klargøre din elskede bil, nu kan du booke din ind i tørvejr, og mangler du en maskine og polermidler er der også mulighed for at leje det.Har du ikke lyst til at prøve kræfter med at polerer, kan vi selvfølgelig gøre det for dig. Kontakt os og vi finder en pris og et hul i kalenderen, hvor vi kan booke din bil ind.

Kom ind i butikken, her vil du få en købsoplevelse ud over det sædvanlige.

Bilvoks butik er "The Man Cave" med bilpleje.
Dette er ikke en række hvide hylder med produkter, der er kræset for dig og produkterne i butikken, det skal være indbydende at komme.I butikken står vi desuden altid klar med råd og vejledning i verdensklassen.

Det er vigtigt for os, at vi kender vores produkter. Vi har afprøvet de fleste, for det er rart at kunne forklare dig, præcis hvordan du skal bruge et produkt.

Her er simpelthen alt hvad hjertet begære til dig og din bil, uanset om det er en ny bil, en veteran bil, eller skal vi sige en klassiker, så vi har lækre produkter til dem alle.Har du et ønske om at samle nogle bilentusiaster til et træf, kontakt os med en dato, og vi holder butikken åben den dag, vi aftaler.Er du til bilpleje, så hold øje med vores hjemmeside, vores nyhedsbrev, Facebook eller Instagram.

Tag et kig rund i webshoppen, eller kom forbi den fysiske butik på:
Roldvej 133, Ladelund, 9610 Nørager.

- Vi ligger 800m fra Motorvejsafkørslen 33 Haverslev imellem Hobro og Støvring.

Bilvoks - Vi elsker biler - Vi er din Bilpleje Specialist!