Privatliv og Cookie politik

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan Bilvoks.dk bruger og beskytter de oplysninger, du giver Bilvoks.dk, når du bruger denne hjemmeside.

Bilvoks.dk er forpligtet til, at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Vi beder dig om, at give visse oplysninger, så du kan identificeres, når du bruger denne hjemmeside.

Det er for, at du kan være sikker på, at det kun vil blive anvendt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Bilvoks.dk kan ændre denne politik fra tid til anden ved, at opdatere denne side.

Du bør tjekke denne side fra tid til anden for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os;
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

BILVOKS (Bilvoks v/Christopner Paul Wilcox) gemmer automatisk de registrerede oplysninger i forbindelse med ordren i min. 5 år, jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Dine betalingsoplysninger lagres ikke hos Bilvoks, dine betalings informationer med kort og Mobilepay går via E-pays/Bambora's betalings gateway.

Den dataansvarlige på Bilvoks.dk er ejer, Christopher Paul Wilcox.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. 

Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@Bilvoks.dk

Man kan altid gå ind på sin konto, hvis man har oprettet en konto, og se ordrebekræftelser fra tidligere køb, her har man alle informationerne, når man bestiller varer os igen. 

Husk altid af gemme fakturaen, som kommer i pakken, den skal vedlægges i tilfælde af ombytning eller returnering af varer.

Ingen informationer videregives til tredje part, undtagen navn,leveringsadresse, mailadresse og telefonnummer, som naturligvis skal skrives på pakken, så GLS kan leverer pakken.

Forbehold for ændringer - Bilvoks forbeholder sig ret til, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder fra denne webshop. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.


Vi indsamler følgende oplysninger, når du laver en konto:

Vi indsamler følgende informationer:

> navn
> Kontakt information inkl. email adresse
> Adresse
> Andre informationer såsom Telefonnummer

For listen over de cookies vi indsamler, se Listen over cookies, vi indsamler i dette afsnit.

Hvad vi gør med de informationer vi indsamler

Vi ønsker disse oplysninger til, at forstå dine behov, og derved give dig en bedre service, og især af følgende grunde:

> Intern registrering.
> Vi kan bruge informationerne til at forbedre vores produkter og tjenester.
> Vi kan med jævne mellemrum sende reklame om nye produkter, specielle tilbud, eller andre tilbud eller ander oplysninger, som vi tror, du syntes kan være af interesse, ved at bruge den email, som du har oplyst os, sammen med en fysisk accept, at vi må sende emails dertil.
> Fra tid til anden, kan vi bruge din information til at kontakte dig via email eller telefon. Vi kan bruge oplysningerne til at tilpasse hjemmesiden efter dine einteresser, eller hvis der på grund af en ordre, er yderlig behov for kontakt.

Sikkerhed

Vi er forpligtede til, at sikre, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uatoriseret adgang eller vidergivelse, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedure til, at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Sådan bruger vi cookies

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til, at blive placeret på din computers harddisk. Når du er enig og derved tillader filen at blive tilføjet, hjælper cookien med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt websted.  Cookien tillader web applikationer. Denne web applikation kan skrædersy operationerne til dine behov ved, at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Vi bruger Logstatistik cookies til, at identificere, hvilke sider der bliver brugt. Dette hjælper os med, at analysere data om trafik på hjemmesiden, og forbedre vores hjemmeside til, at skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til egne statistiske analyseformål, og derefter bliver disse data fjernet fra systemet.

En cookie gør også, at de produkter der er i indkøbskurven, bevares i 30 dage, hvilket gør ens indkøb meget lettere.

Samlet set hjælper cookies os med, at give dig en bedre hjemmeside oplevelse, som giver os mulighed for at se, hvilke sider du finde nyttige, og hvilke du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer, eller oplysninger om dig, andet end de data, du vælger, at dele med os, via en ordre, en e-mail eller ligende. Du kan vælge, at acceptere eller afvise cookies.  De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browser til, at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i, at drage fuld fordel af vores hjemmeside.

Links til andre websider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Men når du bruger disse links til, at forlade vores side, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over andres hjemmeside. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for databeskyttelse og persondatapolitik af alle oplysninger, når du samtidig besøger sådanne steder, disse steder er ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring. Du bør udvise forsigtighed, og se på persondatapolitik gældende for den pågældende hjemmeside.

Kontroller dine personlige oplysninger

Du kan vælge, at begrænse indsamling eller brug af dine personlige oplysninger, på følgende måder:

  • Hvis du tidligere har aftalt, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, kan du ændre din mening til enhver tid ved, at skrive til os på e-maile: info@bilvoks.dk

Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personlige oplysninger til tredjemand medmindre, vi har din tilladelse, eller er påkrævet ved lov, at gøre det. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til, at sende dig reklame oplysninger om tredjemand, som vi tror, du kan finde interessant, hvis du fortæller os, at du ønsker dette.

Du kan anmode om de personlige oplysninger, som vi har om dig, i henhold til persondataloven. Venligst skrive til: info@bilvoks.dk

Hvis du mener, at oplysninger, vi har om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, bedes du skrive eller maile til os, så hurtigt som muligt, på ovennævnte adresse. Vi vil straks rette eventuelle oplysninger, der menes, at være ukorrekte.

List af cookies vi indsamler

Listen herunder viser de cookies vi indsamler, og hvilke oplysninger de gemmer.

Cookie NameCookie Description
FORM_KEY Stores randomly generated key used to prevent forged requests.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.


Betingelserne er senest opdateret d. 23.05.2018